Empreses

Sabem la importància que té per les EMPRESES,  l’agilitat,  l’interpretació de l’objectiu, el rigor, la Professionalitatl’Excel·lència  i la Personalització de l’EXPERIÈNCIA Adaptada a un PERFIL CORPORATIU.

Les nostres propostes sempre amb la base de DESCOBRIR, COMPARTIR, APRENDRE I GAUDIR a/de CATALUNUYA, ofereixen una àmplia diversitat de formats per Empreses. Que permeten les basants de :

Distreure’s, Competir, Compartir, Concursar, Desenvolupar creativitat, Treballar l’optimizació del temps, Fomentar Treball d’Equip, Descobrir Perfils, Enfortir vincles, Potenciar Marca, Dinamitzar Reds Socials, Treballar els Valors de l’empresa, Motivació, Execució, Generar possibles Fonts de Negoci, I fins i tot Activitats  que per la seva Iniciativa Social, els portaran a col.laborar en causes solidàries,  al mateix temps que si la seva empresa té mes de 50 treballadors,  els desgravaran per la llei de LISMI.

També per clients o visitants de fora Catalunya, que per tipus d’empresa, els hi pugui interessar conèixer d’una manera més propera  la manera de viure al nostre País, oferim una activitat super exclusiva “IN-CATALONIA”  que permet durant un dia integrar-se totalment a la vida quotidiana.

I si pot ser del seu interès,  també els podem gestionar les propostes d’ Allotjament, EspaisSingulars, Trasllats, Caterings, i tot Tipus de Serveis Turístics.