ClickExperience -Tallers Fotogràfics amb Valors Afegits-

Fotògrafs, Igers, ComunitatIgers, Empreses,  si vols/voleu sumar sinèrgies, i crear un taller, liderar una trobada, activitat, exposició, conferència, potenciar marca, dinamitzar xarxes, etc.. Us ho posem fàcil, DescobreixTerritori.cat, apostem per la fotografia, i a través de la nostre experiència en Turisme i Territori a 360º, estem oberts a escoltar totes les idees i propostes, i  a sumar entre professionals per emprendre projectes.

Un d’ells, és el ClickExperience, obert a tots, ja que podem crear tants clicks, com fins on l’ imaginació i l’enginy ens portin.

La fotografia, cada vegada és mes tendència. Ja eren molts els professionals i aficionats, i les noves tecnologia, i les xarxes socials,  han augmentat el nombre d’aficionats,  impulsant la societat a comunicar, expressar i compartir allò que ens agrada, allà on som, el que veiem, el que fem, el que mengem, feina, passejos, moments, instants, paisatges, historia, natura, cultura, gastronomia, enologia, arquitectura, esport, i un llarg etc..

Sigui per professió, vocació, oci, comunicació, visibilitat, publicitat,  tenir l’oportunitat de realitzar un taller,  de la mà de reconeguts fotògrafs professionals,  experts segons cada temàtica, on compartiran una  experiència, que els permetrà ampliar coneixements, desenvolupar creativitat, aprendre pautes per fer millors fotografies i/o per treure un millor rendiment de la càmera, és quelcom d’interès per una amplia majoria.  Atès el comportament de la demanda, on cada vegada es cerca mes la diferència i el nou model d’activitats, em volgut sumar FOTOGRAFIA-TURISME-TERRITORI, creant els nostres CLICK-EXPERIENCE, tallers fotogràfics amb valors afegits, on al mateix temps que aprenen fotografia, els oferim l’oportunitat d’aprendre, descobrir, tastar, compartir, gaudir  a/de Catalunya.

fes click per veure presentació

per fer click a CLICKEXPERIENCES GRAL.