ClickExperience -Tallers Fotogràfics amb Valors Afegits-

Tot aprenent i/o compartint Fotografía, oferim l’oportunitat d’Aprendre, Descobrir, Coneixer, Compartir, Tastar i Gaudir a i de Catalunya

Fotògrafs, Comunitats Igers,  Empreses,  si voleu sumar sinèrgies, crear un taller, liderar una trobada, activitat, exposició, conferència, potenciar marca, dinamitzar xarxes, etc.. Us ho posem fàcil. DescobreixTerritori.cat, apostem per la fotografia, i a través de la nostre experiència en Turisme i Dinamització de Territori a 360º, estem oberts a escoltar totes les idees i propostes, i  a sumar entre professionals per emprendre projectes.

Un d’ells, és el ClickExperience, obert a tots, ja que podem crear tants clicks, com fins on l’ imaginació i l’enginy ens portin.

La fotografia, cada vegada és mes tendència. Ja eren molts els professionals i aficionats. I ara les noves tecnologies i les xarxes socials, n’ han augmentat el nombre. Impulsant la societat a comunicar, expressar i compartir a través d’imatges.

Sigui per professió, vocació, oci, per comunicar, guanyar visibilitat, fer publicitat,  hi ha tallers per tothom.  De la mà de reconeguts fotògrafs professionals,  experts en diferents temàtiques. Permeten compartir una experiència, que pot ampliar coneixements, desenvolupar creativitat, aprendre pautes per fer millors fotografies i/o per treure un millor rendiment de la càmera.

Translate »